Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! WebSite BIGtheme.NET In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us todayPoštovani posetioče,

Drago mi je da ste došli na sajt Velike Nacionalne Lože Srbije. Upoznavanjem s onim ko smo mi, šta radimo i za šta se zalažemo, najjasnije će te stvoriti sliku o srpskoj masoneriji i njenim aktivnostima. Potrudili smo se da Vas upoznamo sa istorijatom masonerije na ovim prostorima, aktivnostima i doprinosima masona kroz istoriju. Takođe, pružili smo Vam priliku da na jednom mestu vidite najznačajnije masone sveta, kao i najznačajnije masone čiju tradiciju mi nastavljamo.
Pored toga, ovde ćete naći i popis literature, za koju smatramo da će vam pružiti dovoljno saznanja o ovoj temi.

Zahvaljujući Vam na poseti, želim da Vam napomenem da ćete među nama naći uvek ljude koji tragaju za istinom, koji večito rade na " klesanju kamena" radi sopstvenog duhovnog uzdizanja i spoznaje samoga sebe, na borce za slobodu, jednakost, bratstvo, za mir u svetu, za međusobno razumevanje i toleranciju.

S' poštovanjem
Brat Dragoslav Pavlović
Veliki Majstor V.N.L.S.