Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! WebSite BIGtheme.NET In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today

Posmrtni ostaci velikog srpskog pravnika, istoričara, sociologa i predsednika vlade u izbeglištu ekshumirani su 01.decemra u Londonu, a devet dana kasnije naš brat se vratio u domovinu.

U subotu, 10.12.2011. posmrtni ostaci velikog srpskog pravnika, istoričara, sociologa i predsednika vlade u izbeglištu, sahranjeni su u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Posle dvočasovnog mimohoda, uz najviše državne počasti, brat Slobodan Jovanović se posle brojnih pravnih i međudržavnih peripetija najzad vratio u domovinu, gde će večno počivati pored br. Milorada Pavića. Pored najviših državnih, crkvenih i akademskih velikodostojnika, poslednjem oproštaju na diskretan način prisustvovala su i slobodni zidari iz svih srpskih obedijencija. Pozivamo braću da posete njegov grob i da mu se polaganjem tri crvene ruže simbolično oduže za sve što je uradio za razvoj slobodnog zidarstva u Srbiji.