Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! WebSite BIGtheme.NET In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today

U subotu 16.06.2012 godine u hramu "Posejdon" u Beogradu održana je redovna godišnja skupština V.N.L.S.

Pored usvajanja izveštaja o radu Velike lože u prethodnoj godini, na ovoj skupšitni je izabrano novo starešinstvo Velike lože, delegati za Savezno veće i novi Veliki majstor, pošto je dosadašnjem Velikom majstoru Dragoslavu Pavloviću istekao mandat od tri godine. Za novog Velikog majstora izabran je brat B.M. koji dolazi iz lože "Mudrost", iz Beograda, po zanimanju profesor. Prethodni Veliki majstor Dragoslav Pavlović izabran je za Počasnog velikog majstora i tako se na toj funkciji pridružio do tog trenutka jedinom Počasnom velikom majstoru, Draganu Martinoviću.

Dragan Martinović je na kraju održao veoma nadahnut i emotivan govor, naglašavajući da je ovo jedinstven slučaj u Srpskoj masoneriji, da jedan pored drugog sede, povezani bratskim razumevanjem i podrškom, tri Velika majstora, koja su uzastopno vršila dužnost u jednoj Velikoj loži. Sva tri Velika majstora svojevremeno su izabirana jednoglasno i takvim kontinuitetom i zrelošću članstva danas može da se pohvali iključivo V.N.L.S. Tolerancija i razumevanje koje vlada među braćom garancija su daljeg napretka i uspešnog rada V.N.L.S.