Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! WebSite BIGtheme.NET In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today

Atribut "ekstraterestrijalni" se koristi za označavanje eventualnog života van fizickih granica planete Zemlje. Za sada nema dokaza da takav život postoji, međutim, za doživljaj kroz koji su prošla braća, učesnici zajednickog rada organizovanog u subotu 24. novembra 2012-e godine, može se slobodno reći da je na momente izgledao kao da se odigrava izvan vremena i prostora.

Lože "Pobratim" i "Sveti Sava" održale su rad na kojem su pored braće iz Srbije prisustvovala i braća iz Velike Nacionalne Lože Rumunije.
U prisustvu oba Velika majstora, većeg broj Velikih oficira, starešina loža i slobodnih zidara iz obe zemlje, došlo je do bratimljenja dve lože iz Rumunije i dve lože iz Srbije. Neobičnu, izvanvremensku atmosferu celom događaju dao je nesvakidašnji ambijent u kojem je skup održan. Svečani Škotski obred bratimljenja je sproveden u sali ispod "Domus scientiarium Viminacium", kompleksa napravljenog po ugledu na luksuzne rimske vile iz antičkog perioda. Radi se o prostoru na drugom nivou ispod zemlje u potpunosti obloženom mozaikom, tavanicom oslikanom kao zvezdano nebo i podom na kojem je oslikan ogroman Hristov  monogram. Orginalni sarkofag iz davnih vremena i upečatljiva simbolika mozaičkih površina u kombinaciji sa snažnim efektom koji izaziva Škotski obred, dali su radu izuzetnu duhovnu dimenziju. Na slici dole je uhvaćen deo te nesvakidašnje atmosfere, koju će sva prisutna braća dugo pamtiti.