Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! WebSite BIGtheme.NET In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today

 

U organizaciji VNLS, 9. aprila 2016 godine u Hotelu "M" u Beogradu, održana je tribina pod naslovom "Zasto su slobodnozidarske radionice Jovanovske?". Goran Ivanković je predstavio svoju knjigu "Reč Iskona" i u srdačnoj i otvorenoj atmosferi sa braćom diskutovao o večnim pitanjima i dilemama koje muče slobodne zidare širom sveta. Svi prisutni su bili oduševljeni najpre pravcem u kojem je autor uspeo da izgradi svoj sopstveni stav o pomenutim temema, a zatim i iskrenošću sa kojom je tokom tribine branio svoje mišljenje.

Goran Ivanković je prisutnoj braći besplatno podelio oko 20-tak primeraka knjige i najavio da ukoliko VNLS reši da je iznova štampa, on se odriče svog autorskog honorara i opredeljuje ga u humanitarne svrhe.