Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! WebSite BIGtheme.NET In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today

"Sirijus" Br:5.

Prošla je puna godina od kako se pojavio prvi broj "Sirijusa". Uspeli smo da ispunimo plan i za proteklih godinu dana pripremili smo 4 broja. Broj 5 označava ulazak u II godinu rada. Šta reći posle godinu dana? Po broju "mail"- ova pristiglih na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i po broju poseta sajtu, očigledno je da postoji veliko interesovanje za ovu tematiku. Na osnovu tih podataka, stekli smo utisak da smo na dobrom putu, pa ćemo zadržati postojeći kurs i nastaviti sa istim konceptom. Ono gde priznajemo da smo pogrešili je procena učinjena na početku rada na "Sirijusu" a vezana za interesovanje da se postane autor teksta koji će biti objavljen. Očekivali smo i iskreno se nadali da će se javiti bar neko sa željom da ponudi svoj tekst za objavljivanje. Na žalost, to se nije desilo. Tako, ekipa koja je sve počela, u nepromenjenom sastavu počinje II godinu rada. I pored toga, nismo izgubili nadu da će se neko ipak javiti i tražiti da učestvuje u pripremi nekog od narednih brojeva.

"Sirijus" Br.5 donosi nove teme i baca novo svetlo na stare teme. Verujemo da svi oni koji su do sada čitali prethodne brojeve, neće biti razočarani ni ovaj put.