Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! WebSite BIGtheme.NET In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today

"Sirijus" Br.8

Edukacija braće je oduvek bio zadatak broj jedan za sve nas. Prvenstveno edukacija u funkciji moralnog i etičkog usavršavanja, ali i edukacija koja podrazumeva upoznavanje sa istorijom slobodnog zidarstva. Tom cilju posvećen je prvi tekst u Sirijusu broj 8.
Drugi tekst je nešto savim novo. Orginalna ideja izneta na jednostavan i razumljiv način. Na tragu je jedne druge misije slobodnog zidarstva kojoj se neprekidno i iznova vraćamo. To je pružanje odgovora na neka pitanja koja muče čoveka od kada je postao svesno biće. Kako objasniti svet koji nas okružuje i kako sebe postaviti u ispravan odnos prema okruženju. Ovim problemima neprekidno se bavi većina društvenih i prirodnih nauka. Armija mislioca vekovima pokušava da dođe do zadovoljavajućih odgovora. Naš brat je kroz svoj tekst dao svoj lični doprinos ovoj temi. Koliko je bio uspešan, procenićete sami. Za svaku pohvalu je hrabrost ali i predznanje potrebno da se čovek upusti u jedan ovakav poduhvat.
Njemu sve čestitke a vama preporuka da tekst obavezno pročitate!